APK keuring in Reeuwijk

Iedere auto zal eraan moeten geloven, de APK keuring. Deze Algemene Periodieke Keuring is een veiligheidscheck die door de overheid is ingesteld. De keurmeester toetst de auto op basis van drie onderdelen, verkeersveiligheid, milieu en registratie. De APK keuring is ook het moment waarbij eventuele gebreken aan de auto zichtbaar worden. Dit zorgt ervoor dat dit niet meer schade aanricht dan nodig is. Bij Vakgarage Piet Hofman bent u aan het juiste adres voor deze autokeuring in Reeuwijk. Vakgarage werkt merkonafhankelijk en is daarom altijd in staat uw auto te keuren. Alle Vakgarages zijn RDW-erkend. Rij langs in Reeuwijk om de auto te keuren.  

APK bij Vakgarage Piet Hofman

Bij Vakgarage Piet Hofman is uw APK gratis in combinatie met een grote beurt. Dit geeft u de mogelijkheid om op zijn minst jaarlijks auto onderhoud bij Vakgarage Piet Hofman uit te laten voeren. Wanneer u een APK keuring los afneemt moet u rekening houden met verschillende prijzen tussen een dieselauto en benzineauto vanwege de roetmeting voor dieselauto's. Wanneer Vakgarage Piet Hofman geen bijzonderheden vindt, dan kan u binnen no time weer met een goedgekeurde auto het pand uitrijden. Dit betekent dat u in onze wachtruimte met een kopje thee of koffie rustig op de inspectie kan wachten.

Er zijn weinig garages in Reeuwijk die u graag transparantie bieden op de werkvloer. Bij ons bent u altijd welkom om vragen te stellen, wij nemen graag de tijd om u de APK keuring uit te leggen aan de hand van uw auto. Mocht er toch een reparatie of vervanging nodig zijn, dan kunt u altijd vragen naar de vervangen onderdelen, zodat u kunt zien wat er vervangen is.

APK-keuringen, onderhoud en reparatie van alle merken auto's. Hét adres voor Reeuwijk en omgeving. Ook voor banden- en aircoservice.

APK bij Vakgarage Piet Hofman in Reeuwijk

Bent u woonachtig in Reeuwijk en bent u op zoek naar een betrouwbare garage voor de APK van uw auto? Bij Vakgarage Piet Hofman bent u gegarandeerd van persoonlijke service en uitstekend vakwerk. Wij staan garant voor deze kwaliteit. U kunt ons vinden aan de Jan Tinbergenstraat 26 in Reeuwijk. We bedienen niet alleen klanten in de omgeving van Reeuwijk maar ook in omliggende plaatsen. 

Uw auto kan twee maanden voorafgaande aan het aflopen worden gekeurd. Het keuren van uw auto zonder afspraak is niet mogelijk omdat we onze klanten de nodige tijd willen geven die daarvoor nodig is en teleurstelling willen voorkomen. Plan nu makkelijk en snel een afspraak in de afspraakmodule of neem contact op via telefoonnummer 0182-394605 of mail naar info@vakgaragepiethofman.nl

APK keuring in Reeuwijk, in de provincie ZH? Klik op onderstaande button om een afspraak te maken. 

Contactgegevens

Vakgarage Piet Hofman
Jan Tinbergenstraat 26
2811 DZ Reeuwijk

tel.: 0182-394605
mail: info@vakgaragepiethofman.nl